Lapsen tai nuoren vanhempana Sinulla voi olla useita kysymyksiä tapahtumasta johon nuoresi haluaa osallistua. Mikä se on? Missä se on? Tämä osio on tehty juuri Sinua varten. Mikäli myöhemmässä vaiheessa herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mieluusti.

Mikä se on?

SawoLan'16 on ensimmäistä kertaa järjestettävä verkkopelitapahtuma, johon samanhenkiset nuoret kokoontuvat pelaamaan mm. tietokonepelejä ja viettämään aikaa yhdessä.

Missä se on?

Tapahtuma pidetään Iisalmen kaupungin nuorisotalolla osoitteessa Kirkkopuistonkatu 25, 74100 Iisalmi.

Osallistujia?

Tapahtuma on kaupungin ainoa virallinen pelitapahtuma, joten se kerää laajan ikäryhmän osallistujista. SawoLan'16 on ensimmäiseksi iisalmen tapahtumaksi täydellisen kokoinen ja täten sopii niin ensikertalaiselle kuin kokeneelle lanittajallekin. Tapahtumaan voi tulla esimerkiksi kaverin tai perheenjäsenen kanssa. Tapahtuman kävijämäärän odotetaan olevan noin 70 henkeä.

Onko tämä turvallista?

Järjestyksenvalvojamme pitävät huolen tapahtuman ja kävijöiden turvallisuudesta. Yöaikaan tapahtuma-alueelle ei myydä lippuja. Ovilla on järjestyksenvalvojat jotka valvovat alueella kulkevaa liikennettä. Tapahtumassa päivystää myös koulutettu ensiapu henkilöstö koko tapahtuman ajan. Vaikka pyrimme valmistautumaan kaikkeen jokainen vierailija on kuitenkin viime kädessä vastuussa omasta terveydestään ja turvallisuudestaan. Olemme luoneet säännöt joita noudattamalla tapahtuma on mahdollisimman turvallinen ja mukava kaikille sen käviöille. Suosittelemme että käytte nämä säännöt läpi kotona jo ennen tapahtumaan saapumista.

Muista, että voit vaikuttaa muiden hyvinvointiin oman käytöksesi kautta!

Mitä mukaan tapahtumaan?

Tilassa toimii koneellinen ilmanvaihto joten suosittelemme ottamaan mukaan myös lämmintä olovaatetta, jos ilmanvaihto käy liian kylmäksi varsinkin yöaikaan. Tapahtuma-alueella on erillinen rauhoitettu tila nukkumista varten. Nukkumatilassa on tarjolla lähinnä lattia muutamaa retkipatjaa lukuunottamatta, joten oma makuualusta on erittäin suositeltavaa pakata mukaan. Tarjoamme myös kävijälle suihkumahdollisuuden. Tätä varten pakkaa henkilökohtaisiin hygieniavälineisiin pyyhe. Suosittelemme ottamaan mukaan tapahtumaan myös hieman särkylääkettä mikäli pääkipu yllättää.

Pelaamista varten myös oma pelilaite on välttämätön edellytys tarvittavine lisälaitteineen.

Lue lisää aiheesta Tarpeelliset tavarat jotka kannattaa muistaa pakata mukaan

 • Pakkaa mukaan ainakin seuraavat
 • Lämmintä vaatetta (Ei ole vielä kesä ja tilassa on koneellinen ilmanvaihto.)
 • Nukkumisvälineet (makuupussi, makuualusta ja tyyny)
 • Henkilökohtaiset hygieniavälineet, tarjoamme suihkumahdollisuuden konepaikkalaisille
 • Särkylääkettä
 • Rahaa n. 30 euroa ruokaan ja juomaan (myös kortti käy)
 • PMS-järjestelmästä tulostettu tai mobiililaitteella näytettävä lippu!

Jos tuot tietokoneesi mukanasi, muista ottaa mukaasi myös

 • Kone, näyttö, näppäimistö, hiiri sekä muut tarvitsemasi oheislaitteet. Ota kuitenkin huomioon oheislaitteiden tilavaatimukset
 • Virtakaapelit sekä 3-5m pitkä maadoitettu sähköjatkojohto, jossa on riittävästi pistokkeita omaa käyttöäsi varten
 • 3-8 metriä pitkä verkkojohto.
 • Kuulokkeet (kts. rajoitukset)

Nukkuminen

Nukkuminen tapahtumassa onnistuu myös ongelmitta. Konepaikan lunastaneelle henkilölle varataan automaattisesti tilaa nukkuma-alueelta, joka siaitsee itse pelaamiselta rauhoitetussa tilassa, joten pelaamisen ääni sekä tapahtuman valot eivät aiheuta nukkumiselle häiriöitä. Nukkuma-alue on myös vartioitua aluetta. Suosittelemme että jokainen käy nukkumassa tapahtuman aikana, tapahtuma on kivempi kaikille niin.

Ruokailu

Ruokailun voi järjestää joko itse, tai käyttää ruokatilauspalveluamme. Palvelun kautta pelaajan itse ei tarvitse poistua tapahtumapaikalta ruoan hankintaan, vaan tapahtumapaikalle tilataan pelaajan valitsema ruoka-annos. Tilauslistat julkaistaan myöhemmin. Tilaaminen tapahtuu PMS-järjestelmästä kohdasta Kioski.

Voit maksaa joko käteisellä tai kortilla.

Tapahtumapaikalla toimii myös kioski, josta saa niin virvoitusjuomia, energiajuomaa, kahvia sekä makeisia ja muuta pientä purtavaa.

Maksaminen

Tapahtumassa käyvät sekä käteinen että luotto- ja pankkikortit. Lähin Otto-automaatti on noin 400 metrin kävelymatkan päässä osoitteessa Savonkatu 15.

Vierailu

Voit myös itse piipahtaa katsomassa, miten pelaaminen sujuu! Tarvitset tätä varten vieraslipun, jonka saat ostettua verkkokaupastamme tai suoraan tapahtumapaikan lipunmyynnistä. Vieraslipun hinta on 5 euroa.

Lisätietoa

Mikäli Sinulle jäi mietteitä tapahtumasta, voit kysyä tarkennusta asiakaspalvelustamme sivuilta löytyvällä lomakkeella.